ist2_2013115-boy-reading.jpg

Lezen en schrijven met meer gemak

Lezen en schrijven: een straf. Al zolang je je kunt herinneren. Je hebt zo je manieren gevonden om daarmee om te gaan. Schrijven? Zo min mogelijk. Lezen? Liever niet. Ondanks dat heb je het aardig voor elkaar in je werk. Maar het kan beter. Als je met meer gemak zou lezen en schrijven, zou je meer kunnen bereiken.

Herkenbaar? Dan is de Davis®-methode iets voor jou. Lees nog éven verder. Dat maakt je leven straks een stuk makkelijker.

Het houdt niet op bij lezen

De voordelen van dyslexie ken je waarschijnlijk wel. Je hebt ruimtelijk inzicht, je kunt snel denken, je vindt creatieve oplossingen en ziet grote verbanden. Dat heeft je gebracht waar je nu bent. De problemen met lezen, rekenen of aandacht zijn je ook bekend. Maar wist je dat er ook andere problemen met dyslexie kunnen samenhangen, bijvoorbeeld op het sociale vlak? Voorbeelden vind je in de lijst met 34 kenmerken van dyslexie, dyscalculie en AD(H)D.

Veel resultaat in korte tijd

Met de Davis®-methode verbeter je binnen korte tijd je niveau van lezen, spellen en rekenen. Niet een beetje, maar met grote stappen vooruit. Je leert ook op de andere terreinen te zien wat je doet en daar je creativiteit te herontdekken. We maken gebruik van je sterke kanten: denken in beelden en andere processen die via je rechter hersenhelft worden aangestuurd.

Maak een afspraak

Heb je interesse in deze training? Maak dan een afspraak met Davis®-counselor Els Neele voor een persoonlijke toelichting van de werkwijze. De training kan bij jou in de omgeving gegeven worden.

Wat anderen vinden

Eerst lezen wat anderen aan de methode hebben gehad? Lees hun verhalen!