ist2_2013115-boy-reading.jpg

Marlein (27 jaar)

Na haar ADHD-counseling gebruikt Marlein geen Ritalin meer en functioneert beter dan ooit. Ze vertelt in een filmpje over haar ervaringen. Klik hier om het te bekijken.  

Jeannine (17 jaar)

Mijn ervaring met Daviscounseling.

Na het intakegesprek met Els was ik nog niet helemaal overtuigd van de uitwerking, maar na de eerste councellingdag was ik helemaal om, het werkte.

Ik kon zelfs al beter lezen dan toen ik er ’s morgens naar toe ging.

Nu lees ik zelfs een boek voor mijn plezier.

Ik kan dit echt iedereen aanraden, ik heb er elke dag plezier van.

 

Davy (geschreven door zijn moeder Nicole)

Bij onze zoon Davy (10 jaar) is 2 jaar geleden dyslexie gediagnosticeerd. Nadat zijn juf aangaf even niet meer te weten hoe ze Davy verder kon helpen met zijn leestempo, hebben wij (ouders van Davy) besloten de Davis-methode te proberen. We zijn na de training zeer enthousiast over deze methode.

Els is intensief met Davy aan de slag gegaan. Het was een succesvolle training. Aan het einde van de training was zijn manier van lezen al enorm verbeterd. Wat wij ook heel waardevol vinden is dat Davy weer plezier heeft in lezen. Daarbij zien we dat zijn lezen iedere dag verder vordert.

Nu Davy ook geleerd heeft, zijn desoriëntatie om te zetten in een goede oriëntatie, zien we dat dit hem goed helpt, ook bij andere vakken of bij het leren van een toets.

Nicole

 

Davy (10 jaar)

Ik vind dat Els heel aardig is en ze doet alles aan om te passen aan jou, dat vind ik heel fijn.

Ik heb veel geleerd: plaatjes bedenken bij het eind van de zin en ik vond lezen eerst saai maar door Els is het een van mijn favoriete vakken op school.

Het is een hele goede lerares. Ik heb ook geleerd van de d, t, de, te, den en de t.

Ik ben blij dat ik haar als lerares heb gehad. Einde.

Davy

 

 

 

 

Direct meer weten?

Stel je vraag en je krijgt persoonlijk antwoord van Els Neele, Davis®counselor.